MEIDÄN URHEILIJAT

Haluamme olla tukemassa tulevaisuuden urheilua ja nuoria urheilijoita sekä tarjota heille mahdollisuuden treenata meillä. Urheilija kaudelle 2022 on Sofia Koivuniemi.

SOFIA

Meidän Boksi Markus
Lue esittely
Moikka! Mun nimi on Sofia Koivuniemi, MeidänUrheilija 2022-2023. Oon 17-vuotias nuori Sastamalasta ja harrastan kilparatsastusta.
Ratsastuksen aloitin jo pienenä tyttönä ja se on ollut intohimoni siitä asti. Sydän on aina sykkinyt erityisesti kenttäratsastukselle, jota olen menestyksekkäästi kilpaillut SM-tasolla asti, voittaen mm. henkilökohtaisen SM- pronssin ja SM- joukkuehopean.

Lisäksi minulla on useita voittoja ja sijoituksia kansalliselta tasolta. Olen saanut myös Horsemanship-palkinnon, joka jaettiin kisojen yhteydessä hevosen hyvinvoinnista huolehtivalle ja positiivisen asenteen omaavalle ratsastajalle.

Tulevisuuden tavoitteeni on päästä kisaamaan kenttää nykyisen hevoseni kanssa. Oma ratsuni Tiuhti on vasta 5-vuotias tulevaisuuden lupaus. Koulutan sitä itse yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Ratsastus ja etenkin kenttäratsastus on erittäin fyysinen laji. Aloitin Meidänboksilla treenaamisen vuoden alussa vahvistaakseni lihas- ja kestävyyskuntoa sekä tasoittamaan puolieroja. Treenaminen on auttanut korjaamaan omaa vinoutta ja heikkouksia ratsastuksessa.

Mun ja Tiuhtin treenejä pääsee seuraamaan instagramissa ottamalla seurantaan @s.koivuniemi
Nähdään Boksilla!