Image

YHTEISTYÖSSÄ

Meidänboksin matkassa on mukana mahtavia yhteistyökumppaneita!

On alusta asti ollut selvää, ettemme halua tehdä tätä yksin. Ja tuskin se yksin onnistuisikaan. Siksi olemme halunneet tälle matkallemme mukaan joukon rautaisia, oman alansa ammattilaisia!

Image

Laura Rautalin, Vahvoilla

Haluaisitko treenata salillamme itsenäisesti, mutta kaipaat apua järkevän kokonaisuuden luomiseen tai tekniikoiden hiomiseen? Tai oletko aloittamassa elämäntapamuutosta ja tarvitset tueksesi ammattilaisen kokonaisvaltaista valmennusta vauhtiin päästäksesi?

Laura Rautalin on ammattivalmentaja, toiminnallisen harjoittelun personal trainer sekä voimavalmentaja. Lisäksi Laura on opiskellut liikuntapsykologiaa sekä terveystietoa Jyväskylän Avoimessa yliopistossa.
Lauran erityisosaamista ovat kokonaisvaltaiset elämäntapamuutokset, joissa tärkeässä asemassa on ajattelun kehittyminen yhdessä konkreettisten tekojen kanssa. Hänen valmennuksessaan mieltä ja kroppaa pyritään vahvistamaan samassa tahdissa, jotta kokonaisuudesta saadaan kestävä! Myös aktiivikuntoilijoiden heikkouksiin sekä ongelmakohtiin pureutuminen ja ratkaisujen etsiminen kuuluu hänen suuriin intresseihinsä valmentajana.
Lauran oma urheilutausta kulkee mm. karaten ja tanssin eri lajien kautta perinteisen kuntosaliharjoittelun pariin ja sieltä myöhemmin toiminnallisen harjoittelun maailmaan. Myös juoksu ja jooga ovat hyvin lähellä tämän valmentajan sydäntä. Jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen motivoivat häntä niin työssä, kuin omasta hyvinvoinnista huolehtimisessakin.
Lauran valmennukseen on tällä hetkellä avoinna vain muutama paikka, joten jos kiinnostuit, niin ota nopeasti yhteyttä! Meidänboksilla Laura valmentaa toistaiseksi päiväaikaan sekä tarvittaessa viikonloppuisin.

Ota yhteyttä

© 2021 #MeidänBoksi. All Rights Reserved. Sivusto: Sastamalan Mediapaja