MEIDÄN URHEILIJAT

Haluamme olla tukemassa tulevaisuuden urheilua ja nuoria urheilijoita sekä tarjota heille mahdollisuuden treenata meillä. Olemme solmineet MeidänUrheilija – sopimukset neljän urheilijan kanssa.

JESSICA

Meidän Boksi Markus
Lue esittely
Olen Jessica Junkkala, 15v. Harrastan maastohiihtoa, yleisurheilua ja jalkapalloa. Tällä hetkellä maastohiihto on päälajini ja tavoitteena on tulevaisuudessa hiihtää maailman huipulla. Olen valmis tekemään töitä menestymisen eteen. Tärkeintä on kuitenkin nauttia urheilusta ja monipuolisesta tekemisestä. Parasta ovat kaverit ja kilpailut. Omaan iloisen asenteen ja olen periksiantamaton kilpailija. Upeaa päästä mukaan meidänurheilijaksi.

PINJA JA SIIRI

Meidän Boksi Pirre
Lue esittely
Pelaamme yhdessä parina tulevana kesänä biitsiä U18-sarjassa. Kesällä kautemme on täydessä vauhdissa ja pelejä riittää lähes joka viikolle. Kesän päätteeksi on kautemme kohokohta, SM-finaalit, joita varten treenaamme talven, kevään ja vielä kesänkin ajan. Ahkeran lajitreenauksen ohella fysiikkatreenit ovat suuressa roolissa, jotta hiekalla jaksaa liikkua nopeasti paikasta toiseen. Puolustuspelaamisesta meidän tiimissämme vastaa pääsääntöisesti Pinja Jokela ja verkkopelaamisesta Siiri Ruohonen. Opiskelun ohella käymme biitsihallilla treenaamassa neljästi viikossa kesäkauden ulkopuolella ja välillä viikonloppuisin on turnauksia. Aika hurahtaa äkkiä treenatessa ja innolla jo odotamme ensi kesää!

JOONATAN

Meidän Boksi Pirre
Lue esittely
Olen Joonatan Junkkala, 19v. Harrastan yleisurheilua. Pääpaino yleisurheilussa on keskimatkoilla, erityisesti 800m:llä. Kuluneelta kaudelta käteen jäi 19-vuotiaiden Suomen tilaston kolmanneksi paras aika kyseiseltä matkalta. Valmistuin juuri lukiosta ja tällä hetkellä suoritan asepalvelusta puolustusvoimien urheilujoukoissa Santahaminassa. Olen positiivinen, huumorintajuinen ja päämäärätietoinen. Yleisurheilussa tavoitteenani on juosta sekä kansallisella että kansainvälisellä huipulla. Viime vuosina minulla on ollut paljon loukkaantumisia, joten uskonkin, että monipuolinen toiminnallinen harjoittelu Meidänboksilla vie minua eteenpäin urheilu-urallani. Olen iloinen, että pääsin MeidänUrheilijaksi!
© 2021 #MeidänBoksi. All Rights Reserved. Sivusto: Sastamalan Mediapaja