MAKE

Meidän Boksi Markus
Lue esittely
Tehtävä boksilla: Omistaja, valmentaja, ohjelmointi
Harrastukset: Toiminnallinen harjoittelu, triathlon
Osaaminen: Toiminnallinen harjoittelu (Crossfit Level 1-koulutus), painonnostovalmennus (PNOK1), voimanosto
Lempiruoka: Makkispekkis (makkaraperunat)

PIRRE

Meidän Boksi Pirre
Lue esittely

Moikka, oon Pirre tai siis oikeasti Pirita mutta harvemmin mua sillä nimellä kutsutaan. Olen 32-vuotias kahden tyttären äiti ja yhden miehen vaimo.
Päiväni täyttävät työhyvinvoinnin opiskelu Tampereen yliopistossa sekä kaikki Meidänboksiin liittyvät tehtävät markkinoinnista valmennukseen ja siivoamisesta laskutukseen. 

Urheilu ja liikunta ylipäätään ovat olleet suuressa roolissa elämässäni pienestä pitäen.  Joukkuevoimistelu, tanssi, yleisurheilu, jalkapallo ja hiihto olivat lajia ihan skidinä. Nuoruudessa lajit vaihtuivat ja ylivoimaiseksi ykköseksi nousi lentopallo, jota pelasinkin aikuisikään asti. Äidiksi tulon myötä lentopallo jäi taka-alalle ja aikatauluihin vähemmän sidottu kuntosaliharjoittelu vei mukanaan. Tällä hetkellä ykköslajeina ovat toiminnallinen kuntosaliharjoittelu ja beachvolley, joka on koukuttanut minut usean pallottoman vuoden jälkeen. On ollut hienoa huomata, että myös aikuisena pystyy oppimaan uutta. Opettelin uimaan viime syksynä ja esimerkiksi ensimmäiset leuanvedot ja käsilläseisontapunnerrukset olen oppinut vasta tässä muutaman viime vuoden aikana.

Tulkaa rohkeasti mukaan Meidänboksille! Yhdessä kun treenataan, niin sitä pystyy vaikka mihin! Tehdään tästä niin siisti juttu!

ENNI

Meidän Boksi Enni
Lue esittely
Tehtävä boksilla: Valmentaja, ohjelmointi, yksilövalmennus
Harrastukset: Crossfit/toiminnallinen harjoittelu, painonnosto (ja kilpailu näissä lajeissa)
Osaaminen: Toiminnallisen harjoittelun valmentaminen (Crossfit Level 1-koulutus), painonnostovalmennus
Lempiruoka: Hesen kerrosateria isommilla ranskalaisilla, cola-zerolla ja kurkkumajoneesilla
© 2022 #MeidänBoksi. All Rights Reserved. Sivusto: Sastamalan Mediapaja