MAKE

Meidän Boksi Markus
Lue esittely
Moi, Mä oon Markus, mutta saa kutsua Makeksi. Ikää on kertynyt 33 vuotta ja kotona on kaksi tytärtä sekä rakas vaimo Pirita.
Olen töissä AGCO POWER:lla ja yksi Meidänboksin omistajista. Urheilu on ollut iso osa elämääni jo lapsesta. Ensimmäisinä harrastuksina mukaan tulivat jalkapallo ja jääkiekko. Näistä kahdesta voiton vei jääkiekko, jota pelasin miesten edustusjoukkueeseen asti. Jääkiekon ohella olen aina pitänyt kuntosaliharjoittelusta. Jääkiekon jälkeen aloin harjoittelemaan kuntosalilla tavoitteellisesti ja lajiksi valikoitui voimanosto,  mutta pienet loukkaantumiset ja sairastelut estivät kisaamisen kyseisessä lajissa. Harrastuksia tällä hetkellä ovat toiminnallinen kuntosaliharjoittelu sekä triathlon-lajit. Talvella pääpaino harjoittelussa on voiman kehittämisessä ja keväällä harjoittelu painottuu enemmän kestovoimaharjoitteluun sekä aerobisen kunnon kasvattamiseen. Triathlon-lajeista uinti on selkeä suosikkini.

Tällä hetkellä kouluttaudun voimavalmentajaksi sekä toiminnallisen harjoittelun ohjaajaksi. Toimin yhtenä valmentajana Meidänboksilla.

PIRRE

Meidän Boksi Pirre
Lue esittely

Moikka, oon Pirre tai siis oikeasti Pirita mutta harvemmin mua sillä nimellä kutsutaan. Olen 32-vuotias kahden tyttären äiti ja yhden miehen vaimo.
Päiväni täyttävät työhyvinvoinnin opiskelu Tampereen yliopistossa sekä kaikki Meidänboksiin liittyvät tehtävät markkinoinnista valmennukseen ja siivoamisesta laskutukseen. 

Urheilu ja liikunta ylipäätään ovat olleet suuressa roolissa elämässäni pienestä pitäen.  Joukkuevoimistelu, tanssi, yleisurheilu, jalkapallo ja hiihto olivat lajia ihan skidinä. Nuoruudessa lajit vaihtuivat ja ylivoimaiseksi ykköseksi nousi lentopallo, jota pelasinkin aikuisikään asti. Äidiksi tulon myötä lentopallo jäi taka-alalle ja aikatauluihin vähemmän sidottu kuntosaliharjoittelu vei mukanaan. Tällä hetkellä ykköslajeina ovat toiminnallinen kuntosaliharjoittelu ja beachvolley, joka on koukuttanut minut usean pallottoman vuoden jälkeen. On ollut hienoa huomata, että myös aikuisena pystyy oppimaan uutta. Opettelin uimaan viime syksynä ja esimerkiksi ensimmäiset leuanvedot ja käsilläseisontapunnerrukset olen oppinut vasta tässä muutaman viime vuoden aikana.

Tulkaa rohkeasti mukaan Meidänboksille! Yhdessä kun treenataan, niin sitä pystyy vaikka mihin! Tehdään tästä niin siisti juttu!

ENNI

Meidän Boksi Enni
Lue esittely

Olen Enni, Crossfit-kilpailija, Crossfit Level 1 -valmentaja ja tuore psykologi.


Nuorena harrastin liikuntaa monipuolisesti yleisurheilu ykköslajinani. Aikuisiällä harrastin jonkin aikaa kuntosalitreeniä, mutta kilpailuhenkisenä ihmisenä sisälläni paloi koko ajan liekki päästä vielä ottamaan itsestä mittaa kisakentille. Syksyllä 2014 löysin tieni opiskelukaupungissani Turussa Crossfit-salille ja laji vei heti mennessään. Kilpailuvietti ajoi oman salin pikkukisoista minut kesällä 2016 Karjalan kovimpaan, yhteen Suomen suurimmista cf-kisoista. Sen jälkeen on tullut kierrettyä ahkerasti Suomen kilpailuja sekä parit ulkomaan kisatkin on takana. Parhaat sijoitukseni tähän asti ovat Winter war-19 sija 5, Unbroken-18 sija 6 ja Beach Throwdown-19 -parikisa sija 2.


Vuoden 2018 alussa aloitin Turussa crossfit-salilla valmentamisen, jota teen osa-aikaisesti muiden töiden ohella. Valmentajana pääsen aitiopaikalta todistamaan niitä sykähdyttäviä hetkiä, kun erilaiset ihmiset kokoontuvat haastamaan itseään toisiaan kannustaen ja tehden treenitunnista päivänsä parhaan tunnin. Minua kiinnostaa erityisesti ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa myös mielen terveyttä. Ihminen on luotu liikkumaan ja toiminnallinen harjoittelu sopii kenelle tahansa, sillä siinä keho vahvistuu jaksamaan paremmin arjen haasteissa, vaikka kauppakassien kantamisessa. Kannustan ihan jokaista lähtemään ennakkoluulottomasti kokeilemaan toiminnallista harjoittelua!


Syksyllä 2019 päivätyöni tuo minut ainakin hetkellisesti Vammalaan. Meidänboksilla toimin valmentajana ohjatuilla tunneilla sekä tulevissa workshopeissa (esim. painonnosto ja voimistelu). Salilla minua saa aina nykäistä hihasta ja pyytää neuvoa ja apua.

RISTO

Meidän Boksi Risto
Lue esittely

Moro! Mä oon Risto, 25-vuotias urheiluhieroja, joka vaikuttaa sekä Sastamalassa että Mansessa.

Toimin Meidänboksilla kehonhuoltotuntien ohjaajana. Tunnit tulevat sisältämään pääsääntöisesti monenlaista liikkuvuusharjoittelua ja venyttelyä.
Työskentelen täällä Sastamalassa urheiluhierojana, ja olen myös mukana Valepan fysiotiimissä.


Oma urheilutaustani koostuu pallopeleistä, joista suurimpana intohimona on salibandy, jota on tullut pelattua Salibandyliigassakin asti. Nähdään Meidänboksilla!

© 2021 #MeidänBoksi. All Rights Reserved. Sivusto: Sastamalan Mediapaja