NÄIN VARAAT PAIKKASI MEIDÄNBOKSIN TREENEIHIN

Meidänboksin jäsenet (Meidäntreenaaja ja MeidänJäsen) ja kymppikorttilaiset (MeidänKymppi) voivat osallistua yhteen treeniin päivässä.  
Yksittäiset treenaajat: muistakaa varata paikkanne treeneihin ottamalla yhteyttä Meidänboksiin. Minimiryhmäkoko on 4 henkilöä, että tunti pidetään. Tunti peruuntuu automaattisesti 2h ennen tunnin alkua, mikäli minimiryhmäkoko ei täyty.
Omatoimiseen harjoitteluun boksilla on täysin oma, sille varattu alue Omaboksi. Sieltä löytyy välineet erinomaiset välineet toiminnalliseen harjoitteluun sekä painonnostoon. Omaboksi on auki vuoden jokaisena päivänä kello 5-23. 

MITÄ MEIDÄNTREENIT TARKOITTAVAT?

Ohjatut Meidäntreenit, jotka ovat varattavissa varauskalenterin kautta, sisältävät salin oman ohjelmoinnin. Ohjelmointi on tehty niin, että harjoittelu on nousujohteista ja kehittävää harjoittelua. Treenit vaihtuvat siis päivittäin, mutta yhden päivän kohdalla treeni toistuu, joten voit valita itsellesi sopivan ajankohdan. Treenit koostuvat voimaharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä voimisteluliikkeistä. Pyritään siis kehittämään kaikkia osa-alueita! Treenit alkavat alkulämmöllä, jota seuraa tekniikka- tai voimaosuus, jonka jälkeen lopuksi on kuntoharjoite. Aluksi pääpaino on tekniikassa ja kuntoharjoituksessa, että päästään hyvin vauhtiin.

ESIMERKKI PÄIVÄN TREENISTÄ

Esimerkki päivän treenistä:
Alkulämmittelyt

Tekniikka osio:
Ilmakyykky ja etukyykky tekniikkaharjoitus

Kuntoharjoitus:
12min aikana, niin monta kierrosta kuin ehtii.

5 pystypunnerrusta
10 etukyykkyä kahvakuulalla
15 istumaannousua

VARAUSOHJEET

1. Klikkaa kirjaudu tai rekisteröidy avoinna24.fi palveluun
2. Liity Meidänboksin treenaajaksi. Etusivulta löydät tietoa Meidänboksin jäsenyyksistä ja ohjeet kuinka voit liittyä.
3. Valitse treeni, seuraa ohjeita ja varaa paikkasi treeneihin
(muista perua osallistumisesi, jos et pääse treeneihin)
© 2021 #MeidänBoksi. All Rights Reserved. Sivusto: Sastamalan Mediapaja